Reserveer nu

Nieuws

 • Kom dichter, dichter, … dicht genoeg !

  Gepost door / 0 reacties

  Van 29/1 tot 4/2 is er Poëzieweek en daar durven wij sinds kort een lans voor breken. Begin 2014 -veel verder dan de schoolse rijmpjes waren we tot dan nooit echt geraakt- werden we per toeval meegevoerd door poëzie tijdens het experimenteel laagpodium van “De Sprekende Ezels” in Gent. De receptoren werden er geprikkeld en dat leidde tot een nadere kennismaking met het genre. De opgelopen microbe zullen we nu ook verder doorgeven tijdens ons huiskameroptreden op vrijdagavond 20/3/2015, dat voor de gelegenheid in het teken van poëzie zal staan.

  We verwelkomen theatermaker-dichteres Maya Wuytack die momenteel met haar poëzieperformances België en Nederland onveilig maakt. In haar poëziebelevenissen streelt ze soms piano’s, blinddoekt haar publiek, ademt door haar saxofoon of staat puur natuur voor de micro. Met ‘Poëzie-op-Bed’ serveert ze u de unieke première van haar droomgedichten.

  Wim Toucour, voor de gelegenheid in duo bezetting (gitaar/contrabas), zorgt voor de muzikale afsluiter van de avond. Wim laat zich niet graag in een vakje stoppen (pop, kleinkunst, cabaret, jazz, wereldmuziek, …). Hij is een woordkunstenaar met veel gevoel voor humor, die graag buiten de lijntjes kleurt. Een fris, nieuw geluid in het Nederlandstalige muzieklandschap waar een mens spontaan vrolijk van wordt. Hij schaafde jaren aan songs en groep. Sinds juli 2014 is het eerste album “Liefde is niks” een feit. Na de vele concours werd nu ook de single ‘konfituur’ opgepikt op Radio 1. Het begin van mooie carrière ?

  Die avond wordt de winter een verre herinnering en beuken we de deur naar de lente open. Voel je haar ook al kriebelen ? Reserveer tijdig je plaatsje en laat je ook meevoeren door muziek en poëzie ! Wie blijft overnachten in de B&B wordt nog persoonlijk de nacht ingefluisterd met een gedicht van en door Maya.