Reserveer nu

Vakantiewoning

Vakantiewoning met het gezin.

Er even tussenuit, een dichtbij vakantie, … . Ja hoor, het mag en kan nog steeds ! Dat maakt dat we toch eens kunnen ontsnappen aan de versmachtende dagelijkse routine en andere lucht kunnen opsnuiven.

Veiligheid, hygiëne en comfort zijn heel belangrijk, dat beseffen we maar al tegoed. Daarom is het in deze bizarre tijden nu ook mogelijk om Buytenshuys als vakantiewoning te huren met de eigen kleine bubbel tegen aangepaste tarieven.

Tot 18 december 2020 is het mogelijk om met uw gezin twee nachten te verblijven tegen de prijs van 200€ (1 kamer / max 2 personen) – 275€ (2 kamers / max 4 personen) – 350€ (3 kamers – max 6 personen). In deze light versie is een grote leefruimte, keuken en grote tuin volledig exclusief ter jullie beschikking. Het verblijf uitbreiden met een extra nacht ? Dat kan tegen de prijs van 85€/100€/115€ per nacht (afhankelijk van het aantal kamers).

Breng alvast wandelschoenen, fietsen of mountainbikes mee. Een boek lezen, een gezelschapspel, … of relaxen in de hangmatten in de serre zijn een leuk alternatief.

Reserveer snel dat ‘Weekendje weg’ met het gezin bij Buytenshuys. Tot binnenkort… 🙂


Vakantiewoning in groep

Door de coronamaatregelen kan het nu even niet, maar ons gebouw leent zich ook uitstekend als groepsaccomodatie. Daarbij kan de volledige B&B exclusief worden afgehuurd (min. 2 nachten) en genieten jullie in alle vrijheid. Met de grote gemeenschappelijke ontbijt- en zitruimte, de volledig geïnstalleerde keuken, grote tuin met terras en 5 kamers met eigen badkamer, die plaats bieden aan in totaal 12 personen, zijn alle ingrediënten voorhanden voor een bijzonder geslaagde familie-, werk- of vriendenbijeenkomst. De kamers worden altijd aangeboden met bed- en badlinnen. Daarnaast kan er geopteerd worden voor de formule B&B (ontbijt inbegrepen) of de formule vakantiewoning (exclusief ontbijt).

We hanteren volgende aankomsten/verblijfsduur en prijzen (linnen, nutsvoorzienning, schoonmaak inbegrepen):

Tijdens het weekend

  • 2 nachten (van vr 16u tot zo 11u) = 760€ (38€ pp/n)
  • 3 nachten (van vr 16u tot ma 11u) = 1080€ (36€ pp/n)

Tijdens de midweek

  • 4 nachten (van ma 16u tot vr 11u) = 1360€ (34€ pp/n)

Hygiëne is onze topprioriteit, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van vakantie in eigen land. We hanteren een flexible annulatiepolitiek, bij een eventuele heropflakkering van het coronavirus.

Interesse ? Gebruik het contactformulier of social media links op de website voor een correcte prijs.

Je vindt alvast ook een greep uit ons aanvullend aanbod onder de items kok-aan-huis, brood en spelen en vergaderruimte. Zijn jullie op zoek naar een persoonlijker touch voor jullie groepsuitje, zoals bijvoorbeeld een gepersonaliseerde rondleiding in de Westhoek waarbij jullie werkelijk ondergedompeld worden in de couleur locale ? We werken samen graag een unieke formule uit !