Reserveer nu

Cadeaubon & Acties

Alle arrangementen zijn te verkrijgen als cadeaubon. Je kunt ook een verblijf in één van onze kamers schenken, waarbij je zelf het bedrag of de verblijfsduur bepaalt. Via het bijbestellen van onze verwenbox XL, geef je aan je verblijf nog een exclusievere en originelere toets. Met de Kerst- en Nieuwjaarsperiode voor de deur een ideale gelegenheid om iemand buitengewoon te verwennen !


ACTIE – KORTING 10% : tot 1/3/2014 geniet je 10% korting op onze arrangementen en verblijven. Gebruik de promotiecode STPS13 tijdens het online boeken via onze reservatiemodule !

ACTIE – DE SOCIALE GAST : Het nieuwe logo en de responsive redesigned website staan online. We begeven ons voortaan op de sociale media Facebook, Twitter, Pinterest en wie weet volgen er nog in de toekomst. Voorlopig voelt het nog een beetje als glad ijs, maar met een beetje hulp van jullie lukt het ons vast. Je maakt daarbij trouwens kans om in de prijzen te vallen ! Volg ons op Twitter of Facebook én deel ons bericht “de Sociale Gast” met jullie volgers of vrienden. Wat valt er te winnen : 1 weekendje Buytenshuys met twee ter waarde van 170 EUR. De actie zelf loopt tot 15 december 2013, winnaars worden bekendgemaakt tegen 25 december 2013, de bonnen kunnen opgenomen worden tot 1 maart 2014.