Reserveer nu

In de media

Vlaanderen Vakantieland

In 2011 kregen we Erika Van Tielen over de vloer voor een Vlaanderen Vakantieland reportage omtrent 10 jaar “Infopunt Toegankelijk Reizen”. Ze voelde Pieter van het infopunt aan de tand over de toegankelijkheid van logiesuitbatingen en nam een kijkje in onze toegankelijk gemaakte kamer. Buytenshuys was de allereerste Bed & Breakfast in Vlaanderen dat het label A+ kreeg en was uiteraard heel vereerd met het bezoek. De reportage is te bekijken op de site van Eén – Vlaanderen Vakantieland. (29 december 2010)

Melk en Honing

Voor de herfsteditie van het magazine kwam Marijke in 2009 binnenkijken in B&B Buytenshuys. Melk en Honing werd ondertussen opgevolgd door Veldverkenners, maar de archieven van het magazine zijn nog te raadplegen op de site van VILT. Je vindt ons terug op de laatste pagina van het magazine. (september 2009)

Nest Magazine

Uittreksel uit het artikel: … Buytenshuys ligt pal op de dorpsgrens. De grote gemeenschappelijke eet- en zitkamer met lange ramen over de hele lengte geeft uit op de akkers en de kerk van Hooglede. Het vergezicht is verzekerd, want het landschap tussen Gits en Hooglede is beschermd. Dit ruimtelijk en zeer open gevoel ervaar je zowel in als rond het huis. … Het volledige artikel lees je hier in PDF. (oktober 2008)

Dag van het Plattelandstoerisme

Tijdens de éénmalige “Dag van het Plattelandstoerisme” in 2009 werden de deuren opengezet voor het grote publiek. Daarnaast werden nog tal van andere activiteiten op poten gezet, die via workshops gekoppeld werden aan een verblijf in onze Bed and Breakfast: wijndegustatie, bierbrouwdemonstratie en de culinaire serretoer (fietstocht). Zowel de krant Het nieuwsblad als de lokale televisie Focus-WTV (deel 2 van de reportage) pikten dit op. (26 & 29 september 2008)

Knack Weekend

Vakantiehoeve Buytenshuys in Gits (Hooglede) nam als eerste toeristische verblijf in Vlaanderen het A+ toegankelijkheidslabel in ontvangst. Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois reikte het kwaliteitslabel uit. Je kan het volledige artikel lezen op de site van Knack Weekend. (01 juli 2008)