Reserveer nu

Huiskameroptreden

Een graantje cultuur meepikken tijdens je verblijf of gewoon genieten van een laagdrempellige formule in een huiskamer in je buurt ? De huiskamer zit in principe in een sabbatical, maar op vraag van BIE en Trimart worden de deuren nog eens opgenzwierd op 22/11/19 voor Les Bandits, die tijdens het Jazz Circuit ’19 naar Gits komen afgezakt.

Les Bandits is een gepassioneerd jazz/pop kwintet uit Gent met frontvrouw Margot de Ridder aan het roer. Denk sfeervolle, intieme melodieën afgewisseld door ritmische virtuositeit. De bandieten bouwden een sterke livereputatie op in de gekende Gentse muziekcafés The Black Cat, Trefpunt, Honky Tonk Jazz Club en op festivals als Brussels Jazz Marathon, Dranouter Festival, Labadoux, Sfinks Mundial en de Gentse Feesten. De Standaard omschrijft hen als volgt: “Een uitstekend ritmegevoel, swingende nostalgie en een bijna ongezond hoge dosis charme.” De nieuwe EP “Tidal Wave” kwam uit eind maart 2019

Wil je dit unieke concert niet missen ? Een zitje reserveren kan via webshop.hooglede.be. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt – max 50 ! De deuren gaan open om 19u30, het optreden start om 20:30. De prijs bedraagt 5 per persoon. Voor een voorsmaakje verwijzen we graag door naar vi.be.


Historiek

Zij sluiten aan bij Douglas Firs (duo), Steven Mahieu, Wim Toucour, Maya Wuytack, Piv Huvluv, The Antler King, Henk Rijckaert, The Monotrol Kid, Anton Walgrave, Sherman Solo, Joost Van Hyfte, Steven Gabriels, Piet De Praitere en Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal), die reeds voor een onvergetelijke avond in onze living zorgden.