Reserveer nu

Over ons

Geert Defevere is doorgaans je allereerste aanspreekpunt. Hij regelt je reservatie en de administratieve kantjes en houdt je via de website en sociale media op de hoogte van allerlei interessante weetjes en nieuwtjes in de regio. Hij is daarnaast op zoek naar artisanale producten, die je de kans geven platgetreden paden te verlaten en nieuwe smaken te ontdekken. Tijdens het weekend en vanaf de middag vind je hem ook terug in en rond de B&B. Het is bij Geert dat de plannen ontstonden om iets te gaan doen met de leegstaande gebouwen, de boomgaard, de moestuin, de serre, … en wat resulteerde in Buytenshuys, GoeGeboerd, Zomerstek, …

Luc Defevere en Leona De Vos, genieten ondertussen van een welverdiend pensioen, maar springen nog wel eens bij als de nood hoog is. Gezien ze ook woonachtig zijn bij de b&b, loop je ze ook regelmatig tegen het lijf. Ze waren van de opening in 2007 tot de zomer van 2020 het gezicht van Buytenshuys. Luc, een vlotte babbelaar en betrokken gastheer, die ’s morgens met de glimlach je ontbijt klaarzette, in de namiddag de vloeren lapte en ’s avonds de gasten verwelkomde. Leona waakte er nauwgezet over dat het je aan niets ontbrak. Zij zorgde ervoor dat je kamer bij aankomst tiptop in orde was.

Niels en Luuk herinneren ons dagelijks aan de bijzondere noden van de jeugd en kleinere gasten. Veel open en veilige speelruimte, aangepast gerief voor de kleinsten, … Alles is voorhanden ! Ze worden ook wel eens ingeschakeld om jullie te verwelkomen of een handje toe te steken.

Niet meer actief betrokken, maar wel op één of andere manier hun stempel helpen drukken op Buytenshuys :

Ingeborg Doom, was van bij de opstart tot 2019, als toenmalige partner van Geert, mee één van de drijvende krachten achter de schermen bij de uitwerking van de b&b. Toen de ideeën vorm kregen, schuimde ze al rommelmarkten, antiquairzaken en andere winkels af om met een beperkt budget iets mooi en stijlvols te kunnen creëren. Daarna stropte ze ook zelf de mouwen op, om te helpen bij de afbraak, verbouwing, …

Michel Doom, Frieda Declercq, Luc Defevere, Leona De Vos,  Kurt Defevere en Davy Defevere willen we ook nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de 2 jaar onaflatende hulp tijdens de afbraakwerken, verbouwingen en inrichting van de B&B.