Reserveer nu

Over ons

Luc leer je onmiddellijk kennen als een betrokken gastheer, die ’s morgens met de glimlach je ontbijt klaarzet, de banden van je fiets blaast en je met een losse babbel meteen thuis doet voelen.

Leona waakt er nauwgezet over dat het je aan niets ontbreekt. Zij zorgt ervoor dat je kamer bij aankomst tiptop in orde is. Ook tijdens je verblijf kun je bij haar steeds terecht wanneer er extra vragen of noden zijn.

Geert is doorgaans je allereerste aanspreekpunt. Hij regelt je reservatie en de administratieve kantjes en houdt je via de website en sociale media op de hoogte van allerlei interessante weetjes en nieuwtjes in de regio. Het is bij Geert dat de plannen ontstonden om iets te gaan doen met de leegstaande schuur en tabakszolder, palend aan het ouderlijk huis.

Ingeborg is steeds op zoek naar artisanale producten, die je de kans geven platgetreden paden te verlaten en nieuwe smaken te ontdekken. Samen met Geert zocht zij ook alle kleuren en materialen in de B&B uit. Als gast mag je je aan alle comfort verwachten, mét een ziel.

En tot slot herinneren Niels (12 jaar) en Luuk (5 jaar) dagdagelijks aan de bijzondere noden van de kleinere gasten.  Veel open en veilige speelruimte, luiermat, verhoogstoel, microgolf, aangepast eetgerei, … ? Alles voorhanden !

IMG_1551

IMG_8923