In West-Vlaanderen vind je unieke en smakelijke bestemmingen die zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Zo staat het althans te lezen in de smaakvolle brochure en wie zijn wij om dit tegen te spreken ? Met onze B&B gebruiken en promoten wij ook al sinds onze start de regionale producten uit het Lekkere Westen tijdens het ontbijt of als tussendoortje. Elke regio (Kust, Leiestreek, Brugse Ommeland en Westhoek) heeft zo zijn pareltjes, meestal te verkrijgen via kleinschalige projecten of bioboeren. De zoektocht en afhaling vraagt wat meer tijd, maar de meerwaarde door het contact is onbetaalbaar. Alle geselecteerde chefs uit de brochure zijn één voor één gepassioneerde en gedreven vakmannen, met voorliefde voor lokale ingrediënten, die fantastische gerechten op het bord serveren. Als we dan toch al een kleine voorselectie mogen maken, dan kunnen we Filip Claeys (De Jonkman – Sint-Kruis), Matthieu Beudaert (Table d’Amis – Kortrijk), Tim Boury (Boury – Roeselare) en Tom Cloet (Bistro ’t Verschil – Gits) extra aanbevelen. We hopen dat we je alvast warm konden maken, om tijdens de herfstmaanden (tot 15 december) culinair te komen genieten en al het moois te ontdekken dat Het Lekkere Westen te bieden heeft !