Reserveer nu

Gastentafel

2020 Horeca lockdown (door corona)

Tijdens de horeca lockdown (momenteel tot 19/11/20) staan we ook garant voor alle maaltijden tijdens uw verblijf. Dit kan op verschillende manieren invulling krijgen : take-away en/of kok-aan-huis (afhankelijk van het aantal logés).

We hebben zelf een aanbod aan take-away gerechten van dinsdag tem vrijdag. Bij aankomst op vrijdag is er alvast een maaltijd van Buytenshuys beschikbaar. Op zaterdag hopen we een meer culinaire ervaring aan te kunnen bieden via een kok-aan-huis (bij volledige bezetting b&b), maar dat kan ook via een take-away formule verlopen van een ‘Lekkere Westen’ chef-kok.

 

Historiek :

2018 Vrienden- en gastentafel op zaterdag 1/9/18 van 19 tot 22u

Tijdens de vrienden- en gastentafel nemen Lesly Devriendt en Geert Defevere jullie mee op een smaaktoer doorheen de West-Vlaamse regio en de moestuin van GoeGeboerd. We serveren een pure keuken op basis van eerlijke producten, waarbij gezelligheid en huiselijkheid centraal staan. In een gedeelde formule, voorzien we : tapasplank – 2 tussendoortjes – hoofdmenu – dessert. De prijs hiervoor bedraagt 39€ per persoon (exclusief aangepaste dranken) of 56€ (inclusief aangepaste dranken). Er is ook een vegetarisch alternatief voorzien tegen de prijs van 31€ per persoon. Reservatie enkel via mail naar info@buytenshuys.be tegen ten laatste 30/8/18 (maximum 20 plaatsen).

2017 Lazy Sunday Brunch

Licht aangepaste formule tov 2016. We organiseren twee edities in het voorjaar van 2017. Op zondag 19 februari en 26 maart is iedereen van harte welkom (na reservatie uiteraard). Prijs bedraagt 28€ per persoon.

2016 Brunch, with love <3

Op zondag 14/2/2016 kan iedereen komen brunchen in Buytenshuys, zowel logerende als niet-logerende gasten. Om het gezellig te houden, beperken we ons evenwel tot maximum 20 personen. Wees er dus snel bij ! De kostprijs bedraagt 30€ per persoon, diverse dranken inbegrepen. Ons gesmaakte streekontbijt, voor de gelegenheid met broodproducten van ‘Brood.’, wordt hierbij uitgebreid met een aantal extra gerechtjes. De brunch start om 10u. We ronden af omstreeks 12u. Wie dat wenst kan daarna nog genieten van een aperitief of cocktail tot 13u (niet inbegrepen in de prijs). De gastentafelfilosofie loopt door in de brunchformule. Je zit met een paar mensen samen aan ruime tafels. Kom je met twee, dan heb je dus wellicht buren aan de tafel om een babbeltje mee te doen. Inschrijven kan tot 10/2/16 via het contactformulier (tot volzet). Wens je de brunch te combineren met een verblijf, neem dan een kijkje naar Bed & Brunch onder arrangementen.

2015 Gastentafel try-out

Onder het motto ‘Met vriendelijke groeNten’ bieden we tijdens de zomer van ’15 een gastentafel aan op dinsdag- en donderdagavond. De term, in het Frans beter bekend onder de naam ‘Table d’hôtes’, kreeg met de jaren een andere invulling. Wij grijpen evenwel terug naar de oorspronkelijke formule, waarbij gastgezin en gasten samen aan tafel schuiven in de B&B.

Er worden eenvoudige gerechten geserveerd, met seizoensgebonden groenten uit eigen moestuin en/of producten uit de duurzame landbouw (ecologisch / korte keten) aan goed verteerbare prijzen. De maaltijden worden op een vast tijdstip geserveerd. Voorafgaande reservatie is noodzakelijk.

De gastentafel try-out liep tussen 1/7/15 en 31/8/15. We hebben genoten van de smakelijke momenten en boeiende gesprekken aan tafel. We bekijken nu hoe we dit verder kunnen inpassen in onze toekomstplannen.

 

IMG_5771